perjantai 19. elokuuta 2011

Jack, Stu & Elsu


Perhetuttumme Satu, Jaska ja Elias tulivat katsomaan paikkoja, jotka alunperin piti olla myös heidän maisemiaan vuoden verran. Perhesyistä päättivät jäädä kotosuomeen. Aki ja Jaska ovat työkavereita ja tallikavereita ja mie ja Satu olemme tutustuneet miesten kautta. Teimme sitten usein leikkitreffejä kun Elmo ja Elias oli pieniä. Kun vieraat saapuivat, meni varmaan jotain 20 minuuttia alkujännityksen kanssa, sitten pikkupojat olivatkin kuin paita ja peppu.


Kylvettiin yhdessä. Leikittiin yhdessä. Pompittiin trampolinilla. Luettiin iltasadut.

Nähtävyyksistä käytiin katsomassa tietenkin kivekset, ja kun isot pojat hieman huilasivat public house reissun jälkeen, niin me lähdimme Satun ja pikkupoikien kanssa Salisburyn kylille.



Kylillä oli jokalauantainen tori, missä oli paljon ihmeteltävää, katedraali käytiin vilkaisemassa ja pubiruokaa nauttimassa.

Kaupungilla oli myös kasvomaalausta ja Elmo halusi olla pikku leijonan pentu. Sitten hän murisi kaikille vastaantulijoille ja ihmiset pelkäsivät...



Leijona poseeraa kaiffareiden kans.


Sitten oli tyttöjen vuoro päästä katsastamaan Public House ja oli niin kivaa laittautua yhdessä ja höpötellä tyttöjen juttuja ennen lähtöä. Laura pääsi mukaamme myös kunhan oli saanut lapset nukkumaan.



Olemme Satun kanssa intohimoisia laulajia ja ilta kului jutellen, laulaen, tanssien ja pelasimme Lauran kanssa erän poolia. Muilta meinasi korvat haljeta, kun minä hieman eläydyin peliin... Hävisin! Damn! Ilta oli kaikenkaikkiaan so f*cking Amazing!

Seuraavana päivänä kun tytöt huilas aamupäivän, niin iskät ja pojat lähtivät katsomaan Super Cars:ja. Siellä oli Ferrareja, Bugatti, Porsche jne. Paikalta löytyi myös pomppulinnaa ja muita aktiviteettejä.


Miehet kertoivat, että olisivat voineet viettää siellä tuntitolkulla tutkimalla näitä erilaisia kulkupelejä, mutta pikku poikien mielenkiinto alkoi jossain vaiheessa hiipumaan.


Koskakohan pojille ostetaan tuollaiset pelit. Äitejä ihan jännittää!!!


Olipa kyllä todella mukavaa, että kävitte. Oli rentoa ja leppoisaa. Elmolla on Elsua hurja ikävä.

Ei kommentteja: