tiistai 30. elokuuta 2011

Illan asu ja viimeinen lomapäivä


Loman päätteeksi päätimme lähteä ulos syömään. Laitoin mustat korkkarisaappaat ja harmaan kotelomekon (Primark 10 £).


Ja hiukset tietenkin viimeisimmän muodin mukaan ponnarille.



Päätimme lähteä johonkin uuteen paikkaan ja parkkipaikka hankaluutta välttääksemme lähdimme ajelemaan maaseudulle. Ihanien maisemien lisäksi löysimme viehättävän pubin, johon pysähdyimme syömään.



Olimme landella ja se, mitä nämä kuvat eivät kerro on se jäätävä tuoksu mikä ulkona oli. Lähellä asuva maatalon isäntä oli varmaan laittanu kanankakat pellolle. HUH HUH!






Paikan nimi on The Bridge Inn, olivat varmaan keksineet sen siitä, kun vieressä oli sellainen silta... Nokkelaa.


Pubi oli hyvätasoinen ja sisutettu hienosti. Muita asiakkaita ei vielä ruokaspuolella ollut, mutta lähtiessämme se oli täynnä.


Perheen ukot komiana.


Kulmaus ruokasalista. Akia hävettää kun mä pyörin kameran kanssa joka paikassa, kun se ei tajuu, että mun PITÄÄ kuvata blogia varten. Aki ei tajuu!!!!


Pitäähän pubissa olla takka.


Kokin työskentelyn näki salin puolelle. Ja sieltä hän voi tarkastella asiakkaittensa ilmeet.


Tilasin Nicoisen salaatin. Ja nyt täytyy sanoa, että oli paras tonnikala pihvi ikinä. Ja mää ihmettelen että olen syönyt parhaimman tunapihvin englannissa, koska ovat tunnettuja huonosta ruoanlaitostaan tai ruoistaan. Mutta kokki oli osannut jättää pihvin juurikin sopivan mediumiksi, mitä monikaan kokki ei ole tähän päivään ole tajunnut, että tonnikalapihvin tulee olla medium, siis hyvän tonnikalapihvin. Muutoin siitä tulee liian kuiva.



Akin lammasvartaat olivat ihan ok. Akille liian paljon purkkapaloja tosin, muutoin jees. Ruokailu ei ollut lainkaan miellyttävää Elmon häsläyksen vuoksi. Minua ärsyttää sisäisesti, että pojastani on tullut käsittämättömän nirso vaikka vauvana ja aikaisemmin hän söi todella hyvin ja kumpikin vanhempi ei nirsoile. Mä ihan sekoilin kun Elmo oli vauva ja tein todella paljon lapsenruokia itse. Tomaatit, pavut, porkkanat sekoittimeen ja eikun naamaan ja hyvällä ruokahalulla söikin. Mikä sille on tullut ja missä vaiheessa? Mitä mä oon tehnyt väärin? No enivei, fiilarit meni, kun laps kitisee ja säätää kaikenaikaa siinä pöydässä. Odotetaan kyllä sitä, että päästäis kahdestaan syömään joskus.


En tiedä kuinka kreisiltä tämä vaikuttaa ottaa pubin vessasta kuvia, mutta tässä näette tämän todella kätevän lavuaarin, missä hanat ovat altaan aivan eripäissä. Mitä ihmettä ne on ajatellut tai ajattelet edelleen, kun voisivat helpottaa esim. käsienpesua, sillä sekoittaja on keksitty... Eikö sana kanna tänne saarelle?


Pubin ulkopuolella oli kaksi perhettä lastensa kanssa, joka sisälsi 4 tyttöä. Nuorin tytöistä, Elmon ikäinen Sophie leikki Elmon kanssa leijonaa ja tai pientä ihastustakin olla ilmassa, sillä Elmo ja Sophie pussasivat monta kertaa. Yllä olevassa kuvassa kaikki leikkivät leijonaa. By the way - Elmo on yleensä aika usein leijona: murisee ja karjuu ja pitää ihme ääntä. Leijonavaihe siis.


Tässä kuva pubin ulkoalueesta. Aurinkoisella ilmalla erittäin viehättävä paikka nauttia tuopillisen kylmää olutta tai siideriä.


 
Yllä näky Englannin tiestä, mitä itseasiassa jään kaipaamaan. Minusta on niin kaunista kun suuret puut nojautuvat ylhäältä toisiinsa.

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Se taitaisi olla liian elämää helpottavaa jos olisi se sekoittaja :D
Ihania maisemia ja tuo pikku-Leijona <3

Terhi kirjoitti...

Heh, mieti kun niitä ravintolan ruokapöydässä säätäjiä on neljä :D Mä nauran ääneen, tuo allas on ihan paras - ei kanna sana ei.

Anonyymi kirjoitti...

Pubin takka on identtinen meidän baarin takan kanssa. :) Elä sie hermostu Elmon sähellykseen ja syömättömyyteen. Se kuuluu kehitysvaiheeseen.. ;) Ja kyllä mustakin tuntuu, ettei meidän neitien kanssa kehtaa mihinkään mennä, jossa ei tarjoilla ranskalaisia ja limonaadia, ja mun pitäis olla jonkin tason ammattikasvattaja?!? -Annina

jp1965 kirjoitti...

Saapahan ainakin valita, peseekö kädet kuumalla vai kylmällä vedellä. Itse valitsisin ne lammasvartaat!