maanantai 29. elokuuta 2011

Pitkien hiusten syys-stailit


Viimeisimmistä englannin muotilehdistä löytyy selkeät syksyn tyylit, joista tietenkin noukin itselleni sopivat. Poninhäntä on muotia, mutta etenkin kun sijoitat sen alas tai takaraivolle.


Tee normaaliponinhäntä. Nappaa pieni sliivu hiuksia, mieluiten alapuolelta ja kiedo se poninhännän juureen ja kiinnitä lopuksi pinnillä sekä hiuslakalla. Saat nätin kampauksen.


Ponninhäntä saa olla sliipattu tai pörröinen. Kumpi vaan, sijoittelu on olennainen ja voit kääntää latvat kummassa tapauksessa tahansa hieman sisäänpäin.




Sliipattu versio


Ponskariin voit laittaa sekä letin tai pompuloita pienin välimatkoin. Älä suotta tupeeraa ja yritä tehdä kampauksesta massiivista. Ponnarin voi sijoittaa myös sivulle, tehdä letin tai aikaisemmin nähdyn kieputuksen.

NUTTURA!


Muotinuttura englannin tyylin mukaan tulisi sijoittaa syksyllä myös niskaan. Ei ole väliä onko se suttuinen vai siisti, sijainti on oleellisin.


Tässä siisti nuttura niskassa.


Nutturan voi tehdä myös sivuun. Ei ole väliä onko se sliipattu vai "sotkuinen".



Tässä viehättävä sivunuttura. Voit rullata nutturan hiuslenksuilla tai käyttää pinnejä hyödyksi. Jos et tiedä kuinka pinnejä käyttää, kysäse seuraavan kerran kamapaajaltasi. Kiitos muuten NINA kaikista vinkeistä joita olen saanut...


Sliipattu nuttura.


Viehättävä juhlanuttura.

Yritän pysyä muodissa mukana... ;)

3 kommenttia:

Kristi kirjoitti...

nyt ne sitten kertoo sen...just kun lyhensin tukan:P

Anonyymi kirjoitti...

Eli toisin sanoen. Ihan sama mitä teet, kunhan näyttää tyylikkäältä... ;) -Annina

Linda kirjoitti...

Mä teen yleensä aina nutturaan pienestä hiusosiosta "lenksun" nutturan ympärille mutta voihan sen laittaa ponnariinkin! Tarvitsin tämän postauksen sen tajuamiseen, kiitti :)