keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Shoes, shoes, shoes...

Heti aluksi ajattelin, että mitään muotibloggausta en ala tekemään, kun en siitä niin hirveästi tajuakaan. Mutta mitä ihmettä, shoppailu kuuluu niin olennaisena osana tätä Desperate Housewife in UK -elämää, että täytyyhän siitä jotain kertoa.

Kaikki alkaa siitä jos ostat muutaman naisten lehden esim. :

Look -lehti
Grazia -lehti
More -lehti
Marie Claire

Sitten kun olet selaillut näitä lehtiä, tulee sellainen olo, että nyt on pakko ostaa toi ja toi ja toi. Tai nyt täytyy lähteä ostoksille. Sitten mennään shoppailemaan tai avataan nettikauppojen ääretön kaista.

Olen sairastunut kenkämaniaan. Kengät kiehtovat. Olen alkanut käyttämään korkokenkiä "arkipukeutumisessakin". Ennen olen ollut enemmänkin Crocks tai lenkkarinainen. Työnikin puolesta hieman hankalaa korkkareiden käyttö: tepsuttelis aina korkkareissa  jumpparyhmän eteen ja sitten vaihtais aina jumppatossut. Ja verkkari asun kanssa näyttäis korkkarit vähän hassuilta, et sit pitäis koko vaatetus olla toinen ja sit menis aika vaan siihen vaatteiden ja kenkien vaihtoon.

Korkkareissa jumppaaminen se vasta hauskaa oliskin... Olisko siinä ideaa uudelle liikuntalajille? Korkkari-vesijumppa tai korkkari-aerobic... ;) Alkeet olis niinku 3-5 cm koroilla, keskitaso 6-9 cm koroilla ja edistyneet olis 10-15 cm. Ja erikoisuus ryhmä olis wedge tyylisille kengille. Sit tarttis olla iso kassi kylmäpusseja mukana, jos nilkat menis jumppaajilta... Ei ne turhaan meikäläistä innovatiiviseksi ole haukkunut... ;) Tälläinen ryhmä tietty on jo olemassa. No, jos on, niin korkkari-partner-karaoke-aerobic. Sitä ei oo kukaan keksinyt!!!! Joku tienaa näin mun ideoilla miljoonia... ;)

Ja sitten niihin kenkiin.


Kenkäpari nro 1. Nämä ostin Amsterdamista. Yritin netistä etsiä kyseisiä kenkiä Englannissa --> ei löytynyt. Tina Tourmassi on merkki ja maksoivat muistaakseni 35 €. Mahtavat jalassa, voi kävellä äärettömiä matkoja. Näiden koko mallisto oli hieno, mut en ala jos pelkästään Hollannista löytää. Aion toimia salapoliisina.


Kenkä nro 2. Valkoiset sandaalit. Primarkista. Noin 6 puntaa. Mun suosikkikengät tälle kesälle.



Kenkä nro 3. Mustat rusettikorkkarit. Nahkaa. Primarkista. Noin 12 puntaa.


Kengät nro 4. Valkoiset tennarit. Merkkiä Skechers. 35 puntaa. Shopping Villagesta läheltä Salisburya. Huiput jalassa!!!! Ja helppo laittaa jalkaan!




Kengät nro 5. Mustat wedget. Toimii hyvin lyhyen "kouluhameen" kanssa. Löysin nää jostain nettikaupausta. 


Kengät nro 6. Valkoiset läpsyttimet. Paniikkiostos, sillä ne kengät mitkä olivat minulla jalassa tekivät kamalat rakot ja pitkä päivä oli vielä edessä.



Kengät nro 7. Kulta-mustat korkkarit. Mulla on tähän tosi magee 70-luvun tyylinen Jumpsuit ja laukku+ vyö ja korut ovat kullanvärisiä. Nämä löytyivät TK-Maxx:sta 11 punnalla.

Ollaan Lauran kanssa naurettu, että me tarvitsemme kokonaisen rekan, että saamme kengät mahtumaan takaisin Suomeen. Ja sitten täytyy pitää vähän taukoa kenkien ostossa...


Kengät nro 8. Punaiset wedget käy hyvin kesäkolttujen kanssa. Primark. 12 puntaa.

Kuten huomaa, minun ajatusmaailmaan ei käy "vähän ja laadukasta." Pääasia on että kenkiä on mahd. paljon!


Kengät nro 9. Mustat korkokengät. Primarkista. 10 puntaa. Aivan mahtavat jalassa. Nää on mun suosikkikorkkarit. Näillä jaksaa bilettää koko illan!


Kengät nro 10. Harmaat tennarit. Kätsyt esim. Elmon kanssa puistoillessa. Primark. 2 puntaa.


Kengät nro 11. Mustat saapaskorkkarit. Nettikaupasta jotain 30 puntaa. Ihmeellistä, että edes minun pohkeissa ei purista tuo varsi...


Kengät nro 12 & 13. Elmolle löytynyt kivoja kenkiä. Ensimmäiset laitetaan vähän hienompiin tapahtumiin. Deberhamilta 18 puntaa. Hauskat punaiset tennarit käy melkein minne vaan. Matalan 3 puntaa. Primarkin jälkeen Matalan on katala kauppa, kumpaankaan ei voi astua ostamatta mitään. Suunnittelimme Lauran kanssa tälläistä tukihenkilöpalvelua, että jos toinen on ratkeamassa ostamaan, niin siitä tulee ilmoittaa toiselle, niin se toinen tekee rankan intervention... ;)



Kengät nro 14 & 15. Siniset tennarit 15 puntaa Deberham. Ja lenkkarit 5 puntaa Tesco.


Kengät nro 16. Ballerinat saa nopeasti jalkaan ja niillä on helppo kävellä. Primark 4 puntaa.


Kengät nro 17. Mustat sandaalit. Primark 6 puntaa.

Minulla on myös tapana hoitaa vieroitusoireita niin, että iltasella kun Elmo on nukkumassa, menen nettishoppailemaan ja shoppailen ostoskassin täyteen niitä mitä haluaisin, mutta lopulta kuitenkin sammutan koneen, ostamatta mitään... Kuulostaako tämä jo vähän sairaalta?

Kengät nro 18. Mustat sandaalit 2,5 puntaa. Yllätys, yllätys! Primarkista.


Kengät nro 19. Nudet korkkarit. Ihanat ja hyvät jalassa.
10 puntaa Primark.



Kengät nro 20. Kultaiset kaunottaret. 35 puntaa Deberhamilta. Nämä ovat vielä "korkkaamatta". Kotona ainoastaan tepsuttelen harva se päivä... ;)


Kengät nro 21. Mustat platform korkkarit. Olen näitä jo muutamassa tilaisuudessa pitänyt, mutta täytyy sanoa, että ennemmin laittaa ne sellaiseen tilaisuuteen, missä tietää, ettei tarvi seistä paljon. Näitten kanssa on hieman hankalaa... Nettilöytö jotain 25 puntaa.

Yhtenä päivänä Elmo tuumasi lähteä näillä puistoon...


Tää on NIIN hieno kuva, sillä Elmo itse otti tuollaisen poseeraus asennon, kukaan ei häntä neuvonut yhtään.
Voi että toi jätkä on mainio!

2 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

No ihan MUUTAMAT oot löytäny!!! =) Ihan tässä tuli tarve etsii itsellekkin monet uudet vaan nyt tässä tilassa ei vissii kannata.. ;)Hienoja löytöjä oot tehny!

Sirkku kirjoitti...

Primarkissa on se huono puoli, että heillä ei ole nettikauppaa, joten joutuu tulemaan paikan päälle shoppailemaan...