torstai 28. heinäkuuta 2011

Auto elokuva fani...

Autot elokuva on tässä huushollissa nähty jotain 348 kertaa ja vuorosanat taitaa äitikin osata jo ulkoa. Autot elokuva on niinku niin in. Milloinkohan tämä kausi loppuu, kun tuntuu, että täät on kestänyt jo jonkin aikaa. No eihän siinä, äti on välillä Kingi ja välillä Sally ja välillä Martti. Elmo on enimmäkseen aina itse Salama (yllätys).



Mahtavasti Disney osaa tuotteistaa kaikki tarinansa. Autot kamaa löytyy uikkareista ja aurinkolaseista aina säästöpankkeihin (kuvassa) ja itse leluihin. Enkä tarkoita että se olisi hyvä asia, mutta valikoimaa ainakin löytyy.



Elmolla löytyykin sitten koko repertuaari vaatteita teemaan: sukkia, alkkareita, t-paitoja, paitoja, housuja, shortseja. Ja nykyään onkin semmoinen kiva tilanne, että päivä ei tunnu alkavan tai jatkuvan, ellei Elmolla ole kaikki vaatekappaleet kyseistä laatua. Ja jos juuri kaikki onkin pesussa, niin aikaa menee selittäessä ja riidellessä, että ET SÄ NYT VOI LAITTAA NIITÄ SALAMASHORTSEJA JALKAAN KUN NE ON PESUSSA! Ja sit ollaan taas 5 min myöhässä.


Cars 2 -elokuvan tuotteet olivat tulleet hyvissä ajoin kaupan hyllyille ennenkuin koko elokuva oli tullut edes ensi-iltaan.


Autot elokuva käsipyyhe.


Autot elokuva parkkitalo.


Meillä sitten mietittiin että olisiko sopiva ikä viedä lapsi elokuviin, kun Elmo on vasta 3,5 vuotias. Päätimme kuitenkin, että hän pääsee nyt ensimmäistä kertaa elokuviin, koska aihe on hänelle niin rakas.

Itsehän minä osittain päätän mitä lapsi saa ja mitä ei, että ehkä tulee itsekin ruokittua kyseistä aihetta liikaa. Sitä vain ajattelee typerästi, että tuleepahan ainakin pidettyä tai käytettyä kyseistä tavaraa. Enhän minä tiedä kuinka hyviksi leluiksi vaikka My Little Ponyt Elmolle osoittautuisivat, kun en ole sellaisia hankkinut. Itse myönnän täysin kasvattavani pojasta poikaa, vaikkakin en täysin tietoisesti, mutta välillä aina huomaan sen.


Cars pomppupallo.


Cars- tyyny.



Olimme etukäteen puhuneet Elmolle, että tälläinen elokuva päivä on tulossa ja hän odotti sitä hurjasti. Sebastianin ja hänen isänsä kanssa sovittiin elokuvatreffit ja meidän perheen osaltaa tämä sai myös olla isän ja pojan yhteinen juttu. Näytöksiä ei ollut muina kuin 3D vaihtoehtoja ja sekin pisti hieman mietityttämään. Näytös meni kuitenkin loistavasti, kun pojat tapittivat koko 2,5 tuntia "isoa telkkaria". Itse elokuva oli näin vanhemman näkökulmasta pettymys. Elokuvassa oli paljon enemmän räiskettä ja menoa mitä ensimmäisessä Cars elokuvassa. Tavallaan elokuva oli kasvanut katsojakunnan myötä. Elmo oli aivan levoton koko loppuillan. Mutta varmasti pienelle pojalle ihan mieletön kokemus.



Pojat tapittaa jättiscreeniä.

3 päivää aikaa kirjautua lukijaksi, että voi osallistua arvontaan!!!

TSAU!



1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Suomessa Cars 2 tulee vasta huomenna ensi-iltaan. Kiva oli lukea teidän Cars-innostuksesta. :) Ensi viikolla mennään Lahteen "kunnon teatteriin" katsomaan niin saa samalla oheistuotteita muistoksi. ;)