perjantai 4. marraskuuta 2011

Halloween

Mitä juhlittiin täällä siis 31.10. ja joka on alunperin lähtöisin täältä saarelta. Ja minä kun luulin, että se on Amerikkalaisten juhla. Kurpitsat aloivat löytyä kauppojen hyllyiltä ja erilaiset halloween kostyymit.



Viikonloppuna pukeuduimme Elmon kanssa omiin naamiaisasuihin ja menimme perheen kesken syömään ravintolaan. Maalasin Elmolle tiikerinaaman ja Elmo oli oikein vakuuttava kyn näytti kynsiään ja karjui.



Maanantaina oli varsinainen halloween ilta ja viiden aikoihin alkoi ovikello soimaan. Hirmu monet olivat panostaneet kovasti asuihin ja meikkeihin, mutta sitten löytyi vähän nolompia tapauksia esim. teinipoika, jolla oli pelkästään naamari päässään ja yksistään oven takana sanomassa: "Trick or treat!" Minä en valitettavasti voinut kuin alkaa nauramaan ja ojensin karkit hänelle ja kun hän lähti juoksemaan ovelta pois, isolauma teinipoikia nauroi 50 metrin päässä. Kai niillä joku veto oli päällä tai jotain.





Tiikeri-Elmo, Hämähäkki-Sebastian ja Kurpitsa-Mirella kävivät muutamalla ovella säikyttelemässä ja karkkia pyytämässä. Oli kyllä hienoja pihoja matkan varrella, joihin oli yks toisensa jälkeen tehty kurpitsalyhtyjä tai aaveita loistamaan.



Tässä Kenrickin ja Sabinen ovella. Elmo hieman pelkäsi joitakin kummitusasuja, mitä meidän oven takana kävi. Ovikello soi tiuhaan ja olin hankkinut ison purkillisen karkkia ja siinähän ne alkoivat huventua. Lopulta en mennyt enää avaamaan ovea sanoakseni EI OO:ta vaan odottelin, että lähtevät pois. Aki kun tuli iltamyöhään töistä, kysyi minulta, että: "Kuka on avannut sähkökaapin oven sepposen selälleen?" hmmmm... Olisko ollut pikku kepponen, kun ei tultu avaamaan ovea....

Ei kommentteja: