maanantai 30. toukokuuta 2011

Tytöt Lontoossa - Day Two


Iso Ben

Seuraavana aamuna oli hieman pää kippiä ja heikohko olo, mutta reippaina nämä tytöt lähtivat kiertämään kaupunkia ja katsomaan pakolliset nähtävyydet. Pari päivää on niin lyhyt aika Lontoossa, siihen kaupunkiin voisi upottaa varmasti kuukauden että nähtävät tulisi nähtyä.



Kaverikuva taustalla London Eye
Kaupungissa valmistuttiin sekä kuninkaallisiin häihin, että ensi vuoden Olympialaisiin; esilaisia rakennuksia ja aitoja oli ilmestynyt katukuvaan. 




Meillä ei ollut kiire minnekään, menimme minne nenä näytti ja tehtiin niinkuin sillä hetkellä tuntui. Kävelimme ympäri kaupunkia aivan hurjasti. Lontoo on siitä viehättävä kaupunki,  siellä on paljon vihreää ja puistoja.


Jostain kuulimme kun laps sanoi: "Look mum, Swans!" Täytyi ottaa kuva näistä paikallisista joutsenista.

Kauniita kukkia ja ihana perhonen!


Lounas löytyi kätevästi Tescosta ja menimme puistoon pitämään sushi-piknikiä. Kelit suosivat meitä koko pääsiäisen. Taisi olla kaikenaikaa yli 20 astetta lämmintä.



Elmo sanois varmaan, että: "tossa se silta ny sitte on."


Kahvitauko



Lontoossa monet museot ovat valtion ylläpitämiä ja ilmaisia, kuten tämä British museum, jossa kävimme.





Välillä yritin osoittaa mieltäni, että eikö nää museot ja nähtävyydet alkais riittämään ja aletaan jo ryyppäämään... mut ei auttanu, tyyppi veti mua perässään siellä suuressa kaupungissa.



Siis ihan oikeesti mä mietin koko ajan tulevaa iltaa ja viinilasillisia ja mahdollisia bileitä, mut koha esitin Jennille et oon muka kiinnostunut näistä kaikista hemmetin muumioista jne.



Toteemipaalu ja mököttävä puikulapää.




Jalat olivat ihan muusina koko päivän kevelyistä, mutta kyllä ne jalat aina biletyksen jaksoivat. Loppuillan kuvat ovatkin sitten sensuroituja, mutta hauskaa osattiin pitää!!!!

Kiitos Jenni mahtavasta matkaseurasta!



Ei kommentteja: