maanantai 20. kesäkuuta 2011

Karnevaalit


Amesburyssä järjestettiin karnevaalit, missä oli karnevaalikulkue, markkinointi- ja myyntipisteitä, sekä laitteita missä saa päänsä sekaisin. Menimme karnevaaleihin Elmerin kavereiden Seban ja Kenin ja heidän perheidensä kanssa. Elmon päivähoidon piti osallistua myöskin tähän karnevaalikulkueeseen, mutta viime hetkellä tuli jokin ongelma kuljetusauton kanssa, joten tyytyminen katsomaan aidan toiselta puolelta.








Kulkueessa oli kaikenmoisia autoja, poliisiautoista paloautoihin, traktoreista hienoihin urheiluautoihin. Ne olivatkin poikien mielestä kaikista mielenkiintoisimmat, ihmetystä ja ihailua ei niinkään herättäneet lavoilla olevat teemapukeutuneet ihmiset.

Alueelta löytyi herkkukojuja, narunvetoa ja muita onnenkoetuskojuja, kirpparipöytiä, kiipeilyseinä, jousiammuntaa ym. ym.

Sitä en kyl kässää, et mitä on tapahtunut ja missä välissä, kun minua ei nykyään saa mistään hinnasta juurimihinkään huvipuiston laitteeseen. Tulee niin paha olo. Kui sitä lapsosena vaan pyöri niissä kaikissa ja monta kertaa peräkkäin? No, meillä saa iskä hoitaa tuon huvipuistolaite puolen, mä voin mennä sit kaikkiin yhteisleikkeihin jokaikisessä tulevassa joulujuhlassa. Hyvä jako!


Laura ja Mirella ihmettelemässä karnevaali hälinää.


Iskätkin pääsivät karnevaalitunnelmaan... ;)






Elmersson, Sebastian ja Kendrick menivät kolmistaan karuselliin ja oli niin hauskaa että tyypit nauroivat kokoajan kun karuselli pyöri.




Elmo ja iskä huristelivat törmäysautoilla, Elmo ohjasi ja kuulemma tosi hyvin --> äitiinsä tullu, HEH! Joo, mut joku automies siitä tulee, niinkuin on itse sanonut, et hänestä tulee Bemarimies isona.

Ei kommentteja: