tiistai 26. heinäkuuta 2011

ALENNUSMYYNNIT!!!!!!

Ja niin mun lempi aihe. Viikonloopuna kävimme Lauran kanssa vaihteeksi shoppailemassa kesän alennusmyyntien ollessa kuumimmillaan. Päätettiin, että jatkossa tulemme halvoilla lennoilla Englantiin shoppailemaan. Että anteeksi vain Seppälä ja Anttila, tuomme rahat jatkossa tähän maahan.

Meidän ostosreissu ei kylläkään vaadi muutakuin piipahdusta Primarkiin. Se on puoliksi maanpäällinen taivas ja puoliksi helvetti. Aluksi kun saavut kauppaat, luulet päässeesi taivaaseen. Kun olet jonkun aikaa shoppaillut, olet jonkun ihmeellisen voiman vallassa, etkä pysty lopettamaan ostamista. Joku puhuu sinun alitajunnalle: "Ota vielä tuo ja tuo." Itse piru on vallannut sinut.

Kokeilin samalla uutta kameraani ja otin kuvia parhaimmista alennusmyyntilöydöistä. Että oli muuten luonnotonta kuvata itseään peräjälkeen, tietäen että julkaisee kuvansa netissä. Oikein tuskan hiki tuli pintaan.


Ette pysty arvaamaan mitä tämän asukokonaisuuden hinta on. 22 puntaa. Mekko 5£, paita 5£, käsilaukku 6£ ja ballerinat 6£. Käsilaukku on New Lookosta ja muut Primarkista.


Ja tämä jakkupuku maksoi tosiaan 10£. Juu, tiedän! Koko Primark kaikui kun minä huusin siellä vähän väliä, että: "Mitä ihmettä!" Jakku 5£ ja mekko 5£. Ja näkisitte miten tämä on räätälöity!!!


Tässä pelkkä mekko. Harmi kun oon näin surkea kuvaaja, toivottavasti tuosta saa jotain selvää.


Shortsit 10£, toppi 2£ ja bleiseri 5£ eli yhteensä 17£. Toi bleiseri on mainio: kunnon karasibleiseri, olkatoppaukset ja kaikki.


Kallein ostos koko reissulta: valkoinen paita 12£, suorat mustat housut 5£ ja nappasin äitienpäivä lahjan kuvaan: nahakainen käslaukku 80£.

Sitten kävin urheilukaupassa. Siellä tapahtui ihan totaali sekoaminen. Tulin ulos kahden jättikassin kanssa. Harvoin tulee Suomesta löydettyä siihen hintaan, kuten tämän kuvan asu: Everlastin toppi 6£ ja housut 9£. No, nyt poseeraminen alkaakin tuntua luonnollisemmalta.



Nämä on kutakuinkin Suomen hinnoissa: Adidaksen housut 22£, Niken toppi 12£, alla on lyhyt Niken toppi 10£ ja Lionsdalen lenkkarit 20£. Kyllä näillä kelpaa taas jumpata.


Puuvillahousut 9£ Primark, toppi 10£ Jane Norman, Kirjekuori käslaukku 5£ New Look ja paita 5£ Primark.
 Tuo Jane Norman on kans semmoi kauppa, että sieltä kävisin ostamassa vaikka jokaisen vaatekappaleen.


Elmerille Adidaksen puku 12£.


Ostin Elmolle ensi kesän vaatteet valmiiksi: shortsit á 2,5£. Tescosta.


Paidat vasemmanpuoleinen 4£ kahden paidan setti ja oikeanpuoleinen 2,5£.



Huppari 6£ Tescosta.


T-paita 1,75£ Tesco, maastohousut 5£ Primark. Hinnat on kuin kirpparilla...

Että eikun Norwegian airlinen sivuille varaamaan lentoa ja viikonlopuksi Lontooseen shoppailemaan...

Pienikin viesti tänne ilahduttaa normipäiviäni!

7 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Oletko kyllä ollu ihan mahdoton. Hyvät kuvat! :D

Terhi kirjoitti...

No vau! Tuohan olis meikäläisellekin ihan taivas :) Tyylikkäitä löytöjä oot tehnyt ja sultahan käy tuo poseeraaminen kuin luonnostaan. Voisit vaikka alkaa siellä luomaan uraa mallina! Terkkuja koko poppoolle! Me lähdetään ihan just katsomaan kesäistä Tukholmaa :)

Anski kirjoitti...

Oi että! Mitä löytöjä :) Terkuin Anski

jp1965 kirjoitti...

No nyt on vaatetta vähäks aikaa! Paljoko tuo punta on muuten euroissa?

Sirkku kirjoitti...

Punta on pikkasen päälle euron, noin 20 senttiä. eli 5 puntaa on 6 euroa.

Satu kirjoitti...

Upeita löytöjä ja toi musta asu noilla upeilla korkkareilla on todella HOT ;)

Sirkku kirjoitti...

Thänk U Satu!