perjantai 7. lokakuuta 2011

Ladies dinner


Pääsin ensimmäistä kertaa osallistumaan Ladies Dinnerille ja mukavaksi illaksi osoittautuikin. Kova kälätys kuului heti alkudrinkkibaarista, kun kaikki vaihtoivat kuulumisiaan tai tutustuivat. Istumapaikat olivat merkitty ja pääsinkin minulle jo ennestään tutun Marien viereen.



Jokaisen paikalle oli 2 pussukallista ylläreitä: kauneustuotenäytteitä ja alennuskuponkeja naiskauppoihin.
Alkupalaksi tomaatti-mozzarellajuustosalaatti.
Pöytiin oli laitettu tietovisakysymyksiä ja kilpailu oli hurjaa illan mittaan. Meidän pöytä yritti pärjätä myös henkisellä ylivoimalla.



Välillä kävin morjenstamassa naapuripöytien tuttuja (ja urkkimassa heidän vastauksiaan...) Tässä kuvassa Natalien kanssa.



 

Pääruoaksi oli kanaa kiedottuna pekoniin ja sitten noita höysteitä. Nami nami maiskis! Tuossa lautaselta se oli ihan hyvää, yöllä vessanpöntön kanssa juttelun jälkeen se ei ollutkaan ihan niin hyvää...


Vaikka tässä näyttää että kuristaisin Sabinea, mutta todellisuudessa meistä on tullut hyvät ystävät ja olemme jo sopineet jatkotapaamisista. Meillä ei ole niin hirveästi välimatkaa, sillä hän asuu Saksassa. Meillä on varmaan saksalaisten kanssa hieman samanlainen mentaliteetti; "tarkkoja", rehtiä ja rehellistä, silti ystävällistä. Sabine on siitä hieno, että hän on jotenkin aina hyvällä tuulella ja rauhallinen. Loppujen lopuksi Sabinen pöytä voitti tietokilpailun ja Sabine sai voitto palkinnon. JEEEIII!


Ja jälkkäriksi ihania suklaakakkuja. Joku tosiaan käski minun juoda kaksin käsin ja lasiin kaadettiin kokoajan lisää ja eri laatua, siinä sitten syy isoon luuriin puhumiselle keskellä yötä. Olkaa huoletta suomalaiset kanssasiskot, olen vakuttanut täällä kaikille, että ei kaikki suomalaiset juo tällä tavalla tai näin usein kuin minä!!!


Kuvassa minun pöytäseuruettani. Meitä viihdytti koko illan Sandy-neiti upealla laulullaan.


Ja kuinkas siinä sitten kävikään? Noh, Meikäläinen tietty hyppäsi Sandyn kanssa lavalle ja kävin vetäsemässä Fever-biisin. Ja kaikki hurrasi, ulvoi ja nauroi...


Ei tosin sille mun laululle vaan niille mooveille mitä vedin sillä välin kun Sandy lauloi. Meillä oli aikamoinen show. Ja moni tuli minult kysymään, että oonko mää joku laulaja, ettei se munkaan osuus ihan pieleen mennyt. Oli kuulemma hauskimmat Ladies Dinnerit ikinä. Niin minustkii!

Terkuin Sirkku-Liisa



Ei kommentteja: