lauantai 8. lokakuuta 2011

Se on musta joulu ny...

tää meikäläisen askartelu on lähtenyt vähän käsistä. Olen tehnyt jotain 120 korttia valmiiksi, joista tosin puolet ovat ennakkotilattu. Loput menevätkin sinne myyjäisiin.


Jotenkin olen tykästynyt nyt mustaan ja siitä saakin aika tyylikkäitä. Sisälle teksin voi tyylitellä kulta-, hopea- tai valkotussilla tai liimata valkoisen paperin sisälle josta teksti näkyy ihan mustalla tussilla.


Näissä minun korteissa ei paljon tontut tanssi, joulumuori keitä puuroa tai lapset leiki joulukuusen ympärillä. Yksinkertainen ihminen tekee yksinkertaista ja ainakin yritän saada tyylikkyyttä ja tunnelmaa kortteihin.



Yllä olevassa kuvassa on lajitelma 3D-kortteja ja täytyy sanoa, että kovin heikkohermoiselle sellaisten tekeminen ei sovi. Tai sellaiselle joka ei tykkää pipertämisestä.


Vaikea tehdä sellaisia kortteja, mistä ei itse tykkäis, mutta onpahan ainakin meneen makuun näitä kortteja.


Tällä rauhattomalla luonteenpiirteellä on hankala tehdä liukuhihna työskentelyä, että max. 5 samanlaista tulee peräkkäin ja sitten yritän suunnitella uuden kortin. Mutta jotenkin terapeuttista se on, ei tarvi miettiä mitään ja sitten näkee sen "kätensä jäljen". Mallit on ihan käytettävissä, olen osan löytänyt netistä ja osan ihan kehitellyt itse.

See you later
-Sirkku-Sii-Sipatuu

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Upeita olet jälleen askarrellut :)