tiistai 13. joulukuuta 2011

Ornament change

Meillä oli kurssilaisten puolisoiden kanssa "viimeinen international lunch" ja tällä kertaa pidimme sen kahvitteluhetkenä ja Ornament Exchange -tapahtumana. Eli jokaisen tuli hankkia joulukoriste mikä kuvastaa omaa maataan ja se mikä ei varsinniin tullut minulle ja Lauralle selväksi, että koristeen tulee saada ripustettua kuuseen. Olimme kumpikin hankkineet porot, jonka voi sijoittaa paremminkin pöydälle kuin kuuseen.

Itse vaihto olikin mielenkiintoinen:
Jokaiselle jaettiin numerot 1-6 eli niin monta kuin paikalla oli henkilöitä. Numero 1 sai aloittaa ja valita kuusen alta lahjan. Numero kaksi oli seuraava, hän sai joko ryöstää numero ykkösen lahjan tai valita uuden lahjan kuusen alta. Numero 6 on parhaimmalla sijalla, sillä hän saa juurikin sen lahjan minkä haluaa. Samaa lahjaa ei saa varastaa takaisin. Aina jos henkilöltä varastetaan lahja, hän voi varastaa toiselta tai ottaa uuden kuusen alta. Samaa ei saa varastaa heti takaisin. Yhdellä lahjalla on kolme elämää, eli sitä ei voi varastaa kuin kerran.

Meidän vaihdot meni ihan liian iisisti, ei ollut kuin yksi varkaus. Jokainen sai sitten selittää kuusenkoristeiden merkityksen, että miksi oli valinnut juurikin ne kuusenkoristeet.

Itse sain australialaisen Natalien hankkimat kuusenkoristeet:



joulupukki joka lentää Australialaisella lentokoneella ja


Tähti.

Tässä teille ideaa naispikkujouluihin.

Ei kommentteja: