maanantai 12. joulukuuta 2011

Winter Ball

eli päiväni prinsessana. Ilmoittauduimme Winter Ball -tanssiaisiin ja lainasin ystävältäni Lauralta tanssiaispukua. Siis niin IHANA. Kun sen sai päälleensä niin oikein tärisin, kun oli niin ihastuttava olla. Tunsin itseni tuhkimoksi. Hankin itselleni tuollaisen samanlaisen vielä joskus, vaikka ei olisikaan mitään juhlia enää, niin pukeutuisin siihen muuten vain välillä ja leikkisin prinsessaa.

Hiukset eivät olleetkaan niin helppo nakki tällä kertaa. Mietin monesti, että missä on Nina liljankukkien kanssa, miksei se ole täällä kähärtämässä mun tukkaa. Ähersin tuota tukkaa jotain 2 tuntia ja kiroilin itsekseni. Klassinen virhe: kävin pesemässä tukan juuri ennen laittautumista, niin pitkät hiukset eivät kähärry niinkuin pitäis. Yksi päivä väliä pesussa ja kampauksen tekemisessä on paras.

Hengailimme bailuissa Amyn ja Jackin kanssa.
Tässä yhteiskuva tytöistä.



Amyn ja Jackin kanssa päivällispöydässä. Alkupaloina oli joko tomatti-mozzarella salaatti tai täytetyt herkkusienet. Miehet otti tietenkin salaatit ja naiset pekoniherkkusienet, NAM!!!
Pääruokana oli buffetpöytä, missä kokit leikkasivat 5 eri lihanpalasta. NAAAAAAAMMMM!!!

Jälkiruoaksi sai valita vadelmajuustokakkua tai Christmaspuddingia. Yllä olevassa kuvassa jälkimmäinen ja jos sen olisi syönyt, niin olisi tullut niin humalaan, sillä en ole koskaan syönyt sellaista ruokaa mikä maistuu noin hirveästi alkoholille, huh. EI NAM!

Jusstokakku, nam!
Ohjelmassa oli ammuntaa, siis laseraseella. 5 henkilöä ampui samaan aikaan ja se kenellä oli riittävän hyvät pisteet pääsi palkintolistoille. Aki pääsi pisteen päähän voittajasta, eli se ei ihan riittänyt. Mut jos minulta kysytään, niin siinä asessa oli aluksi jotain vikaa, kun ei meinannut tulla pisteitä. Sitten lopuksi ihan järjetön loppukiri. Minä en niin innostuksissani menestynyt. Se oli enemmänkin sellaista kirkumista ja jalalla polkemista. Tulin kuitenkin omassa sarjassa kolmanneksi, ainoana naisena. Mahtoi niitä kahta miestä harmittaa...

Joulupukki oli jättänyt rekensä juhliin ja huomatkaa Suomen rekisterikilpi!!!! Loppuilta meni tanssiessa livebändin tahdissa.

Kaikista siisteintä koko illassa oli ehkä tuo mekko kuitenkin!!! Ja se tuhkimofiilis. Kiitos Laura kovasti lainasta!!!

1 kommentti:

Linda kirjoitti...

Ah, mä niin tiedän tunteen, mekot on ihan parhaita aina. Varsinkin tuo yksilö. Kaunis olet :) Ja ihan oikein on laitettu rekkari, oujee!