torstai 15. joulukuuta 2011

Ladies Night Out

Olimme sopineet Ladyjen kanssa että lähdemme yhden kerran yhdessä ulos, olemmehan sen ansainneet. Itse mietin vaan, että juu, minähän en muuta ole täällä tehnytkään kuin että aina jos on vain tilaisuus, niin meikä paukauttaa bailaamaan. Ihan pelottaa mitä minun maksa tuumaa tästä vuodesta... Mutta joillekin rouville ulkona käyminen oli ensimmäinen kahteen vuoteen. Pitihän heitä käydä ulkoiluttamassa. Ja kuten vastasin kutsuun, laitan sen tähän näin: Siellä missä ruokaa, juomaa ja bailausta, siellä on myös Sirkku, aina.
Kerranhan täällä eletään.



Jo matkalla avasimme skumppapullon ja kohotimme maljan MEILLE! Myös Helena joka on jo Ranskassa, oli puhelimen välityksellä mukana! Olimme varanneet pöydän upeasta italialaisesta ravintolasta, missä ruoka osoittautui todella maukkaaksi ja olihan siellä silmänruokaakin...


Alkupaloina brucettaleivät, joissa kome eri makua: tomaatti, pesto ja juusto-valkosipuli. Suunmukaista!!!! Pääruuaksi valitsimme: jättikatkarapuja, lohta, lammasta, ankkaa ja jotan kalaa, minkä nimeä en tiedä suomeksi. Ja RUOKA OLI NIIN HYVÄÄ! Pelkästään sen vuoksi voisi muuttaa Italiaan!!!


Pitkän nautiskelun jälkeen siirryimme tälläisen yökerhon ja pubin välimalliin. Siellä alkoi sitten drinkkikierrokset. Itseäni alkoi ihan pelottaa, että kun mitä oli viisi, niin että 5 cocktail-kierrosta. Vaikka olenhan minä reenannut, mutta silti...


Joskus on hauskaa pukeutua hieman överisti, ihan täysin kontrastina sille mitä päivisin täällä kotona on verkkareissa. Joten tällä kertaa gansteri-look. Tai Las Vegasilainen cabaree tanssija.


Olesko kolmatta kierrosta menossa... Fressinä, vielä.


Kaverikuva minusta ja Laurasta.


Gansteri aseineen.


PUM PUM!!!!


Koko porukka yhteiskuvassa: Mie, Sabine (Saksa), Natalie (Australia), Laura (Suomi) ja Amy (USA).

Siinähän kävikin niin, että mulla oli ihan ongelmia pysyä samassa tahdissa muiden kanssa. Mietin, että kaatoiko, ne niitä cocktaileja pöydän alle, kun ei niillä noussu päähän. Tai sit mä oon mennyt ylikuntoon... Kyllä näköjään muutkin kansalaisuudet osaavat ottaa. ;)

Loppu illan kuvat ovatkin sensuroituja, mutta hauskoo oli ja kävimme tanssilattialla "dancing our butts off", niinkuin joku sen lausui. Joku kävi joulukoristelemassa Tescon edustan, minusta se oli ihan oikein, se näyttikin niin tylsältä, että parempi siihen olikin laatottaa (se en ollut muuten minä).

Hei, se on viikko jäljellä. Sitten alkaa paluumatka Suomeen. Yritän kirjoittaa matkalta meidän joulusta ja reitistä, että seurailkaa vielä hetki. 29.12. päättyy Desperate Housewife in the UK, koska silloin ollaan Suomen maan kamaralla.

Näkemisiin!!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vai sillälailla siellä on hummailtu! Tuota Lauraa aina ihailen! Söpö. Onko Englannissa lunta? Täällä savossa kohta 30cm. Hyvät jatkot sinne loppuajalle! JP

Moonbeam kirjoitti...

Ihania kuvia.....

Mukavalta näyttää.

Letkeät jatkot teille sinne....täällä matkalaukut tärisee. :D