keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Kuulumisia...

Viime aikoina on ollut todella kypsää!!! Elmo on sairastellut putkeen todella pitkään, sai sitten vihdoin antibioottikuurin, sekä astmapiipun, jolla saadaan ehkäistyä järkyttäviä yskäkohtauksia. Lopulta se tauti tuli minullekin ja ihan liikaa on tullut vietettyä aikaa sisällä. Ja kaikkiahan kiinnostaa ihan hirvesti tää seuraava (etenkin miehiä), mut se on just tosi siistiä, kun saat niin järkyttävän yskänpuuskan, että kuset meinaa tulla housuun tai ainakin lusikallinen lirahtaa. Se on jotenkin julkisella paikalla rentoa, kun sitten esität, et ei tässä mitään vaikka housuihin on lurahtanut. Ja tässä kohtaa miehet ajattelee, että: "Mikset pidätä..." Nih, kato kun niin just yritän tehdä, mut miesten kannattais kokeilla synnytystä ja sitten sitä pidättämistä kauhees yskäspuuskas. Nyt ollaan kuitenkin parantumaan päin.


Korjaajamiehet kävivät katsomassa kämppää. Tulos: lämpöpatteri tulee vaihtaa, siinä oli reikää ja toisen suihkun käyttö on kiellettyä, sillä seinälaatat ovat irti ja se on aiheuttanut hieman tätä kokolattiamaton kastumista ja saa nyt sitten nähdä on makkarin ja suihkun välinen seinä sisältä minkälainen. Tiedustelin, että "Onko minkäänlaista mahdollisuutta, että olis hometta?" Johon korjausmies vartasi: "E-heii, olen on nähnyt paljon pahempiakin... Siivoatte vaan sen kokolattiamaton alustan. Minä en ole mikään siivoaja, minä olen korjaaja." -Noh kuule, jos nyt kuitenkin katsotaan mitä siellä seinän välissä on ennenkuin ainuttakaan laattaa kiinnitetään seinään.

Sitten yhtenä yönä kuunneltiin aikamoisia bileitä, mitä talon alla pidettiin. Hiiret tai rotathan ne siellä piti bailas. Ja seuraavana päivänä kauppaan hakemaan rotanmyrkkyä, sellaisessa pöyristyneen vihaisessa olotilassa.

Siinä kohtaa alkoi järki kadota, kun muurahaisia marssi keittiössä ja sellaisia koiperhosen näköisiä yökkäsiä lenteli siellä täällä. Rotatkin olisin kestänyt, mut jos KOIT SYÖ MUN VAATTEET, NIIN HELVETTI ON IRTI! Tuli aikalailla koti-ikävä viime viikonloppuna kun näitä epämukavia asioita ilmeni ja olin niin kipeä etten sängystä päässyt. Ajattelin vain, että "Mä vihaan tätä maata ja tätä taloa!" No, nyt hieman terveempänä täällä on taas ihan kivaa.

Viikonloppuna täällä vietettiin äitienpäivää ja maassa maan tavalla, niin myös meillä. Sain aamupalan sänkyyn ja minua lahjottiin maailman suurimmalla äitienpäiväkortilla, mihin oli maalattu autokilpailurata. Ihanan omaperäinen!!! Sain myös lahjakortin paikalliseen Unique Buotique liikkeeseen, josta kävin sitten löytämässä itselleni uuden laukun. Muutoin äitienpäivä menikin sängyssä maaten.

Ensimmäinen kaverini kävi kylässä! Päkä, Vilppulan kyliltä! Siitä kerron seuraavassa blogissa. En halunnut yhdistää Päkän vierailua ja tätä valitusta samaan blogiin... ;)

See you soon!

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Ihan vain pikkuisen repeilin nauramaan, voin niin hyvin kuvitellä sun ilmeet ja eleet kun kertoisit tätä livenä :)
Olet niin ihana <3
ps. hieman säälin teidän ötököitä ;D

Sirkku kirjoitti...

näitkö myös mielessäsi kuinka nyhdän hullun kiilto silmissä koiperhoselta yhden raajan kerrallaan... Ei mikään nopea kuolema, mitäs ovat eksyneet mun kotiini!

Pian me nähdään!!! JEE!