keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Päivä Kaksi

Se mitä rakastan jo tässä maassa on kaupan valikoimat!!! Olin aivan ekstaasissa eilen illalla kun kävimme paikallisessa "Prismassa" eli Tescossa. Olimme siellä koko perheen kokoonpanolla ja pojilla meinasi mennä hermot meikäläiseen, kun tutkin ja hipelöin kaikkea. Tunti ei meinannut riittää millään. Odottakaas, kunhan pääsen Tescoon yksikseni, niin mitä ihmeelisempiä säilykkeitä ja pakastetuotteita löydänkään!!! Noh, ostosreissumme painottui siis säilytysjärjestelmien hankkimiseen, sillä englantilaiset ovat jotenkin alkeellisia tavaroiden säilyttämisen kanssa. (ainakin niissä englantilaisissa kodeissa missä minä olen käynyt ja niitähän on yhteensä kaksi, joten yleistys on paikallaan...) Näette kuvista sitten myöhemmin mitä tarkoitan.

Tänään tiistaina kävimme toisen suomalaisen perheen luona kylässä. Perheen äidillä Lauralla oli nimpparit juuri pari päivää sitten ja Sebastianilla puolestaan huomenna, joten nimpparikakkua oli tarjolla. Ja minkälaista kakkua!!!! Chuggington-kakkua!!! Voi hitsin pimpulat kun en älynnyt ottaa kuvaa siitä, se oli mieletön!!! TESCOSTA. Pikkasen Elmon synttäreillä on joku upea Cars-kakku. Hurraa Tesco; saa näyttämään kaikki surkeat jauhopeukalot kunnon emänniltä. Tässä kohtaa täytyy mainita, että Laura tosin on super-leipuri. Olen maistanut hänen tuotoksiaan ja Tesco häviää reippaasti niille. Tiskikoneen puute ja kaksi lasta ovat tässä kohtaa vaikuttaneet päätökseen käydä Tescon kautta.

Laura super-leipuri
Sebastian ja Elmo leikkivät touhukkaasti useamman tunnin, kunnes oli aika lähteä kotiin päiväunille.
Sinisilmä ja ruskeasilmä

"Hymyä pojat" ja Elmohan osaa hymyillä erittäin luonnollisesti.

Laura, suloinen Mirella ja Elmo
Ai niin. Polkupyöräkausi on avattu. Polkupyörällä tuleekin ajeltua varmasti kiitettävästi, ei sillä, ettenkö uskaltaisi ajaa täällä nurjalla puolella tietä, vaan siksi että minulla ei ole ajokorttia, kiitos Suomen liikennevalvontakameroiden. Kortti huilaa poliisilaitoksen hyllyllä, 27.1. saan tietää että miten kauan. No mutta kunto kasvaa ja keuhkot vahvistuvat!!!!

1 kommentti:

Taija kirjoitti...

Sirkku hyvä, turhaan sää niitä kameroita kiittelet. Vai meinaatko että ne sun kaasupoljinta on painanu..? nimim. odotan postia kun ajoin viikonloppuna Muuramen kameraan Hirsilästä tullessani, siis Taija :D