perjantai 21. tammikuuta 2011

Super-Puisto

Eilen tapasimme Lauran, Sebastianin ja Mirellan lähipuistossa. Sinne on alle kilometri matkaa, joten siitä tulee meidän yksi favourite paikoista. (eikö olekin ärsyttävää, alle viikon asunut ja nyt tunkee englantia joka paikkaan, kohta se ei varmaan ymmärrä edes suomea.) Puisto osoittautuihin oikeaksi Super-Puistoksi, lääniä oli millä mitalla ja vempeleitä kuin huvipuistossa!

Elmo häkkyrän keskellä
Pojat olivat niin innoissaan, että nauroivat vain taukoamatta!



Puistossa oli jopa niin raisuja laitteita, joihin ei uskaltanut pikku poikia päästää, mutta äitin piti päästä  kokeilemaan.


Ihmeellinen häkkyrä

Sebastian seilaa
Pojilla yhteispeli sujuu melko hyvin, välillä tuli poikien välistä kähjäystä, mutta aina saatiin sovinto aikaiseksi. Elmolla on suuri vaikeus jakaa leluja tai asioita, katsokaas, Elmon lelut on Elmon leluja, mutta myös toisten lasten lelut ovat hänen lelujaan, joten siinä tulee olla usein muistuttamassa, että mitenkäs se nyt menikään.

Morjens!
Puistosta tulimme kook sakki meille, syötiin englantilaisittain "Fish and Chips", leikittiin ja sitten päiväunille.

Päikkyjen jälkeen läksimme Elmon kanssa keskustaan (noin 1,5 km) hoitamaan minulle annettuja tehtäviä. Sain tehtäväksi käydä selvittämässä asunnonvuokraustoimistossa kaasu- ja vesilasku asioita sekä sellaisia asioita, joista en edes tajunnut. Noh, mitäs minä sujuvasti lukion B:n englannilla vääntämään sinne toimistoon ja se meni loistavasti. Mikäs siinä, laittaa vaan englantilaisia sanoja peräjälkeen, niin hyvä siitä tulee.

Illalla Elmeri kävi uittamassa uutta kylpylelua iskän kanssa ammeessa.

Kaksi komiaa
 
Tässä tällä kertaa, ensi kerralla esittelen meidän talon!




Ei kommentteja: