tiistai 25. tammikuuta 2011

Pukukoodi Smart Casual

Sunnuntaina oli koelentäjäkurssilaisten perhelounas "tukikohdassa" Tapahtuman pukukoodina oli smart casual ja sehän aiheutti ylimääräistä päänvaivaa, sillä olin ajatellut että rentoon perhetapaamiseen olisi kiva laittaa rennot farkut ja kun kuulin pukukoodista ja tiedustelin että mitähän se tarkoittaa, niin Aki sanoi, että "Ei ainakaan farkkuja." Kiva. Kävin netistä etsimmässä tietoa Smart Casual- pukukoodista ja siellä oli kuvia sekä määrittelyjä kyseiselle pukukoodille. Erään sivuston mukaan Smart Casual:lla on kolme eri tasoa: 1) tasokkain smart casual 2) epävirallinen smart casual 3) rento smart casual. Kiitti! Tämäpä auttoi!!! Pitkän pähkäilyjen jälkeen sekä konsultoinnin Facebookin kautta (kiitos vielä pojille vinkeistä, etenkin tuulipuku oli loistava) päädyin uuteen mustaan neulemekkooni ja pitkiin saappaisiin. Ja se oli nappivalinta. Kuva löytyy alempaa.

Elmo perhelounaalla

Jarno, Seba ja Laura lounastaa.
Lounas oli hienosti järjestetty 3 ruokalajin lounas. Alkuruoaksi sai valita graavattu lohilautasen tai maksapatee lautasen. Pääruokana oli lämminruokabuffet, mikä sisälsi mm. seuraavia herkkuja: tuoreita lämpimiä kasviksia, erilaisia perunasta valmistettuja lisäkkeitä, kukkakaaligratiini, pekoniin käärittyjä nakkeja, jonkinsortin lihapullia, lammasfileetä, kalkkunaa, possua ja nautaa. Kokki oli leikkamassa jokaiselle haluamaansa lihanpalasia. Jälkiruoaksi oli kuutta eri kakkua, joista yksi oli brittiläinen perinteinen lämmin kakku. Ruokaa oli niin paljon ja se oli niin hyvää että ähky meinasi tulla.

Pöytäseurueeseemme kuului brittiläinen tutor vaimoineen, saksalainen kurssilainen vaimonsa Fredrik poikansa kanssa sekä hollantilainen kurssilainen brasilialaisen tyttöystävänsä kanssa. Saksalaisen äidin Sabinen kanssa juttu luisti ja vaihdoimme yhteystietoja että voimme tavata leikkitreffien merkeissä.

Lounaan jälkeen oli lapsille järjestettyä ohjelmaa. Sitä ennen kaikki lapset juoksivat ympäri lounashallia ja sähinä alkoi olla melkoinen. Suomalaisten poikien toimesta alkoi tarjoilu vaditkin lennellä, joten poikia sai hieman rauhoitella. ;)

Erillisessä huoneessa oli eräänlainen temppumies, joka esitti oman shownsa. Ja kuinka ollakaan, minä pääsin avustajaksi.

Assistant


ilmapallokoiria...
Temppumies osasi ajaa yksi pyöräisellä, kävellä pallon päällä, jonglöörata, tehdä hahmoja ilmapalloista jne. Elmo juttelee vieläkin kotona kuinka Taikuri antoi hänelle koirailmapallon. Temppumiehellä oli myös paljon erilaisia vempeleitä joita sai kokeilla. Meno oli vauhdikasta ja väsymys tuli Elmerin silmään, joten lähdimme kotiin päikyille.
Oli mukava päivä!

1 kommentti:

Linda kirjoitti...

Olitpa tyylikkäänä liikenteessä! Ja tosi kiva kun olet linkannut nurinat tohon alapuolelle, mulla puuttuu vielä linkitykset. Laitan sutkin sitten niihin! :)