lauantai 29. tammikuuta 2011

Omiiiituinen höpööööttäjä!

Elmosta on tullut tosi kova puhumaan lyhyessä ajassa jahyvät jutut onkin. Hitsinpimpulat, kun pitäisi samantien laittaa ylös niitä letkautuksia mitä häneltä tulee. Tässä kuitenkin muutama:

  • Usein kun Elmo ihmettelee tai päivittelee jotain, hän hämmästyen sanoo: "Voi tavaton sentään!"
  • Elmo laittoi uudet aurinkolasit päähän ja sanoi: "Terve aurinko!" Vähän ajan päästä hän sanoi minulle: "Sinä et äiti näe minua!"
  • Olimme juuri ennen lähtöä syömässä ystäviemme luona ja Elmo lähti pöydästä, sanoin Elmolle, että mitäs sanotaan? Elmo huudahti: "Kiitot!" Sitten yritin alkaa makeilemaan ja sanoin Elmolle, että: "Mitäs se onkaan englanniksi?" Elmo katsoo hetken ja miettii ja huutaa lopulta: "Ou Fak!" Äitille nousi pikku puna kasvoille... 
  • Yhtenä iltana täällä iskä kävi pitkästä aikaa laittamaan Elmon yöunille ja iskä ei tainnut ihan toimia rutiinien mukaan ja Elmo päivitteli, että kun iskä ei osaa edes laulaa "Tuu tuu tupakkarullaa..." Lopulta Elmo tokaisi isälleen: "Tästä ei tule kyllä yhtään mitään!"
  • Äitin ja Elmon keskustelu ammeessa: Elmo taputtaa äidin massua ja sanoo: "Äitillä iiiitooo mattu!"  Äiti vastaa: "No joo, äiti on tässä vähän lihonut." Elmo: "Vauva mönkii tiellä." Äiti: "Ei siellä mitään vauvaa möngi, äiti on lihonut." Elmo: "Ei. Vauva mönkii tiellä."
  • Aina kun äiti meinaa alkaa hermostumaan koska jokin asia ei toimi, niin Elmo tulee ja taputtaa minua hellästi ja sanoo: "Äiti, ei ole mitään hätää. Kaikki on ihan hyvin."
  • Sitten kun olen jo saattanut menettää hermoni, Elmo sanoo:  "Äiti iloinen, Elmo pukee päälleen." tai "Äiti iloinen, Elmo nätisti."
  • "Elmo on maitopoika, haluan maitoa!" Elmo on makkavapoika, MAKKAVAA!
On se kyllä niin mainio ja ihana poika!

kukkuu

3 kommenttia:

Lillukka80 kirjoitti...

Mainioita juttuja Elmolla:D:D!!Sai ihan hymyssä suin lukea noita letkautuksia!!

Satu kirjoitti...

Ihania sutkautuksia Elmolta :)
Mä niin tunsin sympatiaa tuossa "kiitos" kohdassa :D

Terhi kirjoitti...

Ou fak :D