torstai 27. tammikuuta 2011

Paikallinen liikuntakeskus

Salisburyssä, joka on tästä noin 15 km päässä on kiva liikuntakeskus, missä kävimme tutustumassa tässä yksi ilta. Samassa paikassa on uimahalli, kuntosali, squash hallit, jaliskentät, fitnesstunnit jne.

Five Rivers Leisure Center
 Elmo meni isänsä kanssa uimaan ja minä pääsin jumppatunnille. Tuntivalikoima on oikein kiva, voit vilkaista sitä seuraavasta linkistä.

gymtimetable

Body Attack

 Jumppatunniksi osui LessMills tuoteperheen BodyAttack. Tavallaan tiesin mistä oli kysymys ja menin tunnille sillä asenteella että "lasten leikkiä"! Tunnin ohjasi Judy, noin 45-50-vuotias teräsnainen!!!!
Tosin onhan minulla ollut tässä taukoa liikunnasta, mutta kai sitä aina ajattelee että "minulla on niin hyvä peruskunto" , että voin tehdä vaikka täysillä heti. Noh, oli kulunut jotain 20 minuuttia ja aloin katsella kelloa, kun edelleen mentiin tunnilla TÄYSIÄ ja hirveellä sykkeellä. En uitenkaan kyennyt antamaan periksi. Siinä kohtaa alkoi hieman nolottamaan, kun tehtiin suoran jalan potkuja eteen kovaan vauhtiin ja edessä viiskymppiset naiset veteli menemään ja mun jalka ei yksinkertaisesti vaan ehtinyt nousta samaan tahtiin. Nopeiden solujen puutetta? Tuli sellainen olo, että tarttis varmaan alkaa tekemään jottain. Ja niin alankin. Keskuksessa on lastenhoito klo 9-14, joten toivottavasti Elmo viihtyy, sillä siellä hän tulee olemaan!!! ;) Ainakin kun Elmo näki sen hoitopaikan, niin Elmo huusi: "PÄIKKY", haluan tuonne.

Elmo ja iskä kävi uimassa ja hieno uimahalli olikin. 8 ratainen & 25 metrinen uima-allas, opetusallas sekä beachpool, missä on pieni liukumäki sekä jättikiemurainen liukumäki. Elmo kertoi, että oli TOOOSIII kivaa!!! Saunaa ei sitten ollut, ainakaan uimaosastolla. Saunaan pääsi jotenkin niin, että ensin piti pukeutua ja kävellä sisätilojen kautta ja taas riisuutua, ei kovin kätevää. Olivat siis jättäneet saunan väliin.

Mut tästä paikasta tulee yksi minun suosikki paikoista!

Ei kommentteja: