keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Kengurumeininkiä

Kerran kuussa järjestetään kurssilaisille sekä koko henkilökunnalle ja heidän perheilleen "Happy Hour", mikä tarkoittaa yhteistä päivällistä. Tänä perjantaina oli Happy hour, jota isännöi Australialaiset. Tarjolla oli hampurilaisia ja hotdogeja +höysteet, australialaista viiniä ja olutta, pikkukakkuja.


Paikan päälle oli pystytetty pomppulinna ja taikuri oli tekemässä temppuja. Pomppulinna oli etenkin hitti. Välillä ei äidit meinanneet uskaltaa katsoa, sillä meno oli niin raju.
Taikuri leikitti lapsia ja teki erilaisia temppuja. Lopuksi jokainen sai oman ilmapallokoalan ja -kengurun.




Onpa kyllä todella mukava että tälläisiä tapahtumia järjestetään!!! Pääsee tapaamaan muita perheitä ja samassa tilanteessa olevia äitejä. Ja Elmo pääsee kuluttamaan loppumatonta energiaansa!



Hot mama - Laura

Ilman Lauraa tästä touhusta ei tulis mulla kyllä yhtään mitään. Siis tarkoitan sitä, että on niinhienoa ja tärkeää että on joku jonka kanssa nähdä ja keskustella. Näemme viikottain, useita kertoja viikossa. Sebastian ja Elmo leikkivät ja ovat hyvät kaverukset. Minä ja Laura jutskailemme ihan kaikesta, enimmäkseen näistä kotiäitien asioista, kuten tänään imureista ;) , mutta puheenaiheet ovat meillä kyllä laidasta laitaan. Jaamme yhteisen intohimon: nettishoppailu tai shoppailu ihan vaan yleensä. Taitaa olla ihan tää norminaisten geeni, vähemmässä ovat ne naiset muuten, joita shoppailu ei paljoa kiinnosta. Mut silti se on siistiä! Kuitenkin, luulen että olen saanut uuden ystävän.


Koristeena siellä oli Australian lippuja sekä tälläinen puhallettava kenguru. Pyydettiin poikia poseeraamaan kengurin kanssa, niin yhtäkkiä Elmo päättikin ottaa pikku juoksukisat kengun kanssa ja ilman muuta kengun piti päästä pomppulinnaan mukaan!


Tässä kenguru Seban käsittelyssä.

Finland Day tulee olemaan myös tämän vuoden aikana. Mitä muuta tarjottais siellä kuin Kossua, mämmiä ja mustaa makkaraa? Itse ehdotin kermaista kalakeittoa; se on ihan suun mukaista ja siinä mielessä harvinaista, että näissä muissa maissa ei niin ole ruokaisaa keittoa pääruokana. Sitten tietenkin Suomen lippuja ja Marimekon servetit ja taustalle soimaan Nightwishiä ja HIMä??? Voi kuinka ihkua! Eiku kunnon suomalaista humppaa!!! Ja kaikki heittämään kilpaa kännykkää ja eukkoa kantamaan... Ou jes, vähänkö kaikki kahtois, että merkillinen kansa. Kaikki ehdotukset otetaan siis vastaan, mutta yritetään pysyä näin hyvän maun puitteissa... :)

Täytyy lopettaa, mulla on "liian vähän maitoa-liian vähän muroja" -syndrooma. Tiedättehän, ensteks laitatte kulhoon murot ja maidon, kun oot syönyt murot ja huomaat, että maitoa on jäänyt, täytyy kaataa lisää muroja. Kohta huomaat että maitoa on liian vähän, pitää lisätä, niin sit se onkin hankala et milloin saat sen tasattua. Saattaa mennä vaik koko ilta muroja syödessä kun ei osaa mitottaa... Kyllähän te tämän tiedätte, tiedättehän? ;)

2 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Tiedän ;)

Mutta ei hei mitään Nightwishiä eikä sellaista, ihan vaan normi-iskelmät kehiin, Agentsit ja kaikkea vanhaakin, eikös vain?

Kerrohan Lauralle terveisiä jos vain minut muistaa. Laura on kiva :)

Toi "Elmo viemässä kengurua pomppulinnaan"-kuva on ihan paras :D

Tipi kirjoitti...

Kermainen lohikeitto tai kylmäsavulohi /graavilohi, sitten ruisleipää, karjalanpaistia, Finlandia-vodka on euroopassa suosittua jo valmiiksi sitten mustikka- tai puolukkapiirakkaa... ...ja Fazerin sinistä & salmiakkia makeaksi snacksiksi! ;-) Ruokailumusaksi E H D O T T O M A S T I klassista; Sibeliusta & Merikantoa! Loppuillasta Eläkeläisiä!