perjantai 4. helmikuuta 2011

Hehkutusta ja Trampoliinia!

Ja ihan ensimmäiseksi, oon niin tohkeissani sillä Elmon setämies Anssi Kasitonni on ehdolla Ars Fennica palkinnon saajaksi!!!!!!! Mieletöntä! Niin jänskää!!! Vaikka tää on mun omalla kohdalla vähän niinku sellainen "melkein sukua julkkikselle", niin silti oon hirveen ylpeä Anssista ja siitä että tunnen hänet. Sen lisäks, että Anssi on ihan huippu setämies ja huipputyyppi, niin hän on erittäin lahjakas taiteilija ja musamies. Käykää katsomas linkit alapuolella, niin tiedätte mistä puhun.

Ars Fennica

http://www.anssikasitonni.com/

http://www.anssi8000mariastereo.com/

Niin SIISTIÄ ja täytyy ny pitää peukkuja!

No sitten näihin meidän vähintäänkin yhtä huikeisiin tapahtumiin täällä. ;) Kävimme alkuviikosta perhekahvilassa ja Elmolta puuttui enää pirun sarvet siellä. Ryösti toisten leluja, ei antanut toisten leikkiä leluilla, töni ja tuuppi. Yks tyttö Ella 5 vee tuli kysymään: "Why he is so noughty?" Mitähän tuohonkin olis pitänyt vastata: "Noh kun tää hänen äidin kasvatus menee vähän päin PEETÄ!" Oikeesti sanoin tytölle, että meidän täytyy hieman Elmon kanssa keskustella kotona tästä asiasta. Ja kyllä me sitten neuvottelimmekin. Eli seurataan tilannetta.

Tapasimme perhekahvilassa paikallisen äidin Emman, jonka mies on käynyt vastaavan kurssin kuin Aki pari vuotta sitten. Saimme Lauran kanssa kuulla hänen kokemuksistaan kurssi vuodesta. Se ei ollut kovin lohduttavaa kuultavaa, mutta oli hyvä kuulla mitä on edessä. Kertoi, että se oli rankin vuosi ikinä ja että kaikki muu oli naisen vastuulla, kuten koti ja lapset ja mies oli paljon piiiitkiä päiviä poissa. Tavallaan tiesin sen, mutta en ollut asennoitunut siihen. Keskustelusta sai paremman käsityksen, mitä tämä vuosi tulee sisältämään. Hän otti myös meidän yhteystiedot ja lupasi lähettää kaikkea mahdollista infoa, mitä tarvitsemmekaan. Tosi hieno juttu, oli hyödyllinen käynti.

Iltapäivällä pääsin Lauran kyydillä käymään Tescossa, mikä on sinänsä kätevää, että saa tuotua ruokakamoja kerralla enemmän. Ei tarvi aina rampata kaupassa. Mistä tulikin mieleeni, että ajokorttiasiani käsiteltiin 27.1. ja Linda siellä minua hienosti edusti (KIITOS Linda!) ja sain minimi rangaistuksen eli 4 viikkoa. Ja jos joku vielä ihmettelee että miksi, niin olen turhan huolimattomasti ajellut nopeskameroihin. Minä niin pidät salamoiden loisteesta! Eli autolla ajoharjoitteluni alkaa maaliskuun kuudennen päivän jälkeen, jolloin korttini saapuu luokseni kera anopin.

Amazon-verkkokaupasta tilasimme myös trampoliinin takapihalle. Siellä ollaankin käyty joka päivä pomppimassa. Pikkasen ko lämpenee niin sit etenkin on kiva pomppia.

Elmo ja Seba vauhdissa...

välillä pyllähdettiin ja välillä painittiin...

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Jees, kyllä Elmo pärjää, on vaan niin innoissaan uudesta maasta. Hieno toi trampoliini, siellä Elmo sit hyppii innoissaan.. tuokaa se myös Suomeen.


Ja pidetään peukkuja Anssille!

Anonyymi kirjoitti...

:-) Ainahan meidän naisten vastuulle sälytetään kaikenlaista :-) Mutta kyllä me pärjätään!

ja kovassa porukassa on Elmon setämies kisaamassa - peukkuja on syytäkin pitää lempiehdokkaalleen! Onneksi jo ehdokkuus tuo jo mainetta ja kunniaa - näkyvyyttä lisää ja siten myös työtarjouksia ja töitä!

Minusta teidän Elmo kuulostaa ihan normi - 2 -vuotiaalta lapselta [http://www.mll.fi/vanhempainnetti/tietokulma/kasvu_ja_kehitys/2_3-vuotias/sosiaaliset_taidot/] Tuon ikäiset vasta harjoittelevat sosiaalisia taitoja aikuisen avustuksella välittömissä tilanteissa. Ja Ella -tyttönenkin vaikutti oleva ihan normi-viisivuotias [http://www.mll.fi/vanhempainnetti/tietokulma/kasvu_ja_kehitys/5_6-vuotias/sosiaaliset_taidot/] Joten ei hätäpäivää missään suhteessa mihinkään suuntaan!

Mukavaa että ajokorttiasia järjestyy ja pääset melko pian itseasiassa treenaamaan vasemmanpuoleista liikennettä ;-)

Linda kirjoitti...

Olepa hyvä kuule. No problem. Ollaan yhteyksissä siitä korttiasiasta vielä sitten myöhemmin! :)