keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Päivä rannalla...

Aaargg! Nyt on kirjoitushommat jääneet vähemmälle, sillä langaton nettiyhteys laittoi sopimuksen irti ja kaikki kuvat sekä tiedostot ovat tässä kannettavassa. Ja sitä paitsi tunsin olevani kuin Carrie Bradshaw kun kirjoittelin tällä läppärillä ihan missä huoneessa halusin. Just siistiä! Kerron nyt siis viime viikonlopun tapahtumista.

Akilla ei ollut pahemmin kouluhommia, joten viikonloppu oli rennompi ja pystyimme viettämään aikaa yhdessä edemmän. Päätimme lähteä piipahtamassa Bournemounth:ssa, jota Laura perheineen olikin käynyt jo testaamassa. Bournemounthiin oli vajaan tunnin matka ja se taittui kepeästi kaunista maalaismaisemaa ihastellessa. Kun ajelimme lähempänä kaupunkia, ajattelin mielessäni, että siitä ajamisesta ei tule kyllä yhtään mitään. Taidan pysytellä ihan tässä Amesburyn liepeillä, kaupungit on jo ihan liian rankkoja.

Paikan päällä saimme auton parkkiin, vaikka paikka kuhisi ihmisiä. Oli tuulista ja melko kylmääkin. Huvittavan näköistä oli se, että eräs rouva kulki turkki päällä ja vieressä mies kantoi uimapuku päällä, paljasjaloin surffilautaa ja suuntasi rantaan. Siellä olikin surffareiden kokoontumisajo, sillä samaan aikaan meressä oli jotain viitisenkymmentä surffaria. Minua ei olisi siihen veteen saanut, hyytävää!!!

Elmokin kävi sitten hieman surffailemassa.



Rannalla oli suurensuuri laituri, joka itsessään oli ihan nähtävyys sekä akvaario, missä piti tietenkin käydä. Muutama uusi kalatuttavuus sieltä tulikin: en ole ollut tietoinen nurinpäin uivista kissakaloista, ne näyttivät hassuilta, enkä kilpikonnista joilla on järjettömän pitkäkaula (snaketurtles). Tunnelin läpi oli jännä kulkea kun yläpuolella uiskenteli hait ja "pimpikonnat"...



Läheltä löytyi ravintola, missä kävimme syömässä. Ja rannalla piti käydä etsimässä kiviä ja simpukoita Elmon omaan kokoelmaan. Kivaa vaihtelua oli kotona kökkimisen sijaan.

3 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Joo tonne meidän pitää ihan ehdottomasti päästä surffaamaan!! Oujee!

Linda kirjoitti...

Ihan mielettömän hyvä kuva tuo viimeinen! Kauhean hellyttävä ja kuitenkin voimakas...

Lillukka80 kirjoitti...

Lindan kans samaa mieltä:)!!Niin ihanaa katsoa noita teidän uusia "kotimaisemia"!!