sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Automuseossa


Sadepäivinä on tylsää. Usein saakin olla tylsää, mutta joskus on mielekästä kun on vaihtoehtoista tekemistä. Elmo sai valita kahdesta mielenkiintoisesta museosta toisen: joko automuseo tai ilmailumuseo. Kappas, hän valitsi automuseon... Menemme ilmailumuseoon sitten jonakin toisena sadepäivänä.


Automuseossa on luonnollisesti PALJON autoja, uusia ja vanhoja. Museo oli enemmänkin Akille, sillä Elmon keskittyminen ei riittänyt ihmetellä autoja sen tarkemmin. Aki katseli tietenkin vanteista ja putkista lähtien kaikki... Kuvassa minä ja Pontiac, jonka pystyisin ottamaan itselleni jos joku antaisi.


Tälläisiä oli nähtävästi lasten autot ennen vanhaan.


Lamppa, eli Lamborgini. Kasari mallia.


Tää on joku Cobra. Tämänkin huolisin. On vähän mielenkiintoa niille harvalle miehelle, ketkä tätä blogia lukee...



Tää on muistaakseni Ford Fairlane.


Tällä autolla Julmia Juoninen jahtasi 101 Dalmatian pentua. Joo, tiedän, kuulin itsekin nimen ensimmäistä kertaa... Nykyään tunnettu paremmin nimellä Cruella De Vil.


Tämä on joku todella hieno kilpa-auto aikoja sitten.



Mini ja mä. Tälläisen auton haluasin itselleni. Ehkä sitten joskus, jos vaurastun.


Jaguar. Hei, mähän tiedän nää auton merkit paremmin kuin mun puutarhan kukat...



"Do not drive this car above 88 miles per hour. As we are not lisenced for time travel." Seuraavasta kuvasta selviää mitä tuo tarkoittaa...


Ainakin niille jotka ovat katsoneet Back to the Future  -trilogian.

Kyllä museossa käynti sohvalla löhöämisen voittaa. Etenkin kun käytiin syömässä ravintolassa jne. Seuraavaks tosiaan Ilmailumuseo ja Dinosaurusmuseo, se on varmaan tosi jänskä.

Ei kommentteja: